Personvernregler

Personvernregler

På denne nettsiden er vi forpliktet til å beskytte personvernet ditt og sikkerheten til din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og avslører din personlige informasjon når du besøker nettstedet vårt, bruker tjenestene våre eller på annen måte samhandler med oss.

1. Informasjon vi samler inn

Vi samler inn informasjon som du gir oss når du bruker nettstedet, produktene eller tjenestene våre, inkludert navn, e-postadresse og annen informasjon du velger å oppgi. Vi samler også inn informasjon om din bruk av nettstedet vårt, for eksempel nettleserloggen din, IP-adressen og enhetsinformasjon.

2. Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker din personlige informasjon til å tilby og forbedre nettstedet, produktene og tjenestene våre, for å kommunisere med deg og for å tilpasse opplevelsen din. Vi kan også bruke informasjonen din til å sende deg nyhetsbrev eller annet reklamemateriell, men du kan når som helst velge bort å motta denne kommunikasjonen.

3. Hvordan vi deler informasjonen din

Vi selger, bytter eller leier ikke ut din personlige informasjon til tredjeparter. Vi kan imidlertid dele informasjonen din med tjenesteleverandørene våre, som for eksempel webhotell og e-posttjenesteleverandører, for å kunne tilby tjenestene våre til deg. Vi kan også dele informasjonen din hvis loven krever det eller hvis vi i god tro mener at slik avsløring er nødvendig for å beskytte rettighetene våre eller andres rettigheter.

4. Hvordan vi beskytter informasjonen din

Vi tar rimelige tiltak for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Imidlertid er ingen metode for overføring over internett, eller metode for elektronisk lagring, helt sikker. Derfor kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten til informasjonen din.

5. Informasjonskapsler og sporingsteknologier

Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å samle inn informasjon om din bruk av nettstedet vårt, for å tilpasse opplevelsen din og analysere trender. Du kan kontrollere bruken av informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene.

6. Barns personvern

Nettstedet vårt er ikke ment for barn under 13 år, og vi samler ikke bevisst inn informasjon fra barn under 13 år.

7. Endringer i denne retningslinjen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer, vil de bli lagt ut på denne siden.

8. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernreglene, kan du gjerne kontakte oss når som helst.