Om

Velkommen til ProminentParks.com!

Vi er den beste kilden for informasjon om verdens mest ikoniske parker.
Fra urbane til landlige, kystnære til kontinentale, vårt team av forfattere vil utforske og avdekke historiene, severdighetene og lydene som gjør parker til slike spesielle steder.

Siden lanseringen i 2021 har vi tatt leserne med på en reise for å utforske noen av verdens mest fantastiske parker. Vi har fremhevet mindre kjente perler samt kjente landemerker som Central Park og Yosemite National Park.
Ved å blande historie, kultur, vitenskap og rekreasjon sammen har vi skapt en levende ressurs som appellerer til alle aldre og interesser.

Målet vårt er å hjelpe deg med å finne den perfekte parken for ditt neste eventyr. Enten du leter etter et sted å ta en rolig spasertur eller et reisemål for en episk utendørs ekskursjon, vil vi at du skal bli informert og inspirert før du legger ut på reisen.

Med ProminentParks.com som guide vil du ikke gå glipp av noen steder du må se eller opplevelser i noen av favorittparkene dine. Du vil kunne få kontakt med naturen på en unik måte samtidig som du lærer om dens enorme bidrag til samfunnet gjennom historien.

Utforsk artiklene våre i dag og oppdag hvorfor parker er så mye mer enn bare grønne områder – de er steder for utforskning og oppdagelse!